UŞAK / SİVASLI - Erice İlkokulu

Erice İlkokulu

ERİCE KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ NO: 18 SİVASLI / UŞAK
Vizyon
Öğrencilerin kendilerine ve çevrelerine yararlı bireyler olabilmeleri için nitelikli eğitim vermek. Aldıkları eğitim sonucunda düşünen, sorgulayan, bilgilerini gerçek yaşama uyarlayan, ülkesini seven milli bilince sahip, atalarının mirasına sahip çıkan bireyler yetiştirmek.
Misyon
Milli Eğitim Temel Yasası´nda belirtilen temel ilkelere bağlı kalarak; öğrencilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda gelişmelerinin sağlanabilmesi. Nitelikli ve çağdaş eğitimin gerekliliklerinin sağlanması. Okulun fiziksel koşullarının iyileştirilmesi.
Başarılar
2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı "İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması" Anasınıfı Düzeyinde İlçe üçüncülüğü(Muhsincan YILMAZ). 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı "İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması" Anasınıfı Düzeyinde İlçe üçüncülüğü(Yusuf ÖZTÜRK). 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı "İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması" İlkokul Düzeyinde İlçe ikinciliği (Fatma Sıla ARAS).
Öğretim Şekli :TEK ÖĞRETMENLİ BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIF
DERSİMİZ 09:20 DE BAAŞALYIP 14:40 DA SONA ERMEKTEDİR
Öğretmenlrimiz kendi imkanları ile ulaşım sağlamaktadır
Servis yoktur